Dragica Nikolić podelila paketiće

Izvor: RTS, 27.Dec.2013, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragica Nikolić podelila paketiće

Uoči novogodišnjih praznika, supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić posetila je osnovnu školu "Sava Jovanović Sirogojno", čiji đaci imaju smetnje u psihofizičkom razvoju i podelila im paketiće.

Suprga predsednika Srbije Dragica Nikolić posetila je, uoči novogodišnjih praznika, osnovnu školu "Sava Jovanović Sirogojno", čiji đaci imaju smetnje u psihofizičkom razvoju i tom prilikom deci podelila paketiće.

Ona je rekla da je na taj način njena fondacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Dragica Nikolić" želela da deci vrati osmeh na lice, a tom prilikom je i najavila da će mališani na proleće dobiti i vrt ispred škole u kome će moći da se igraju i provode vreme.

Dragica Nikolić nije krila oduševljenje predstavom koju su joj deca te škole priredila, a ona nije bila jedina koja je delila poklone, budući da je od dece dobila novogodišnju čestitku, koju su oni sami napravili.

Ona je naglasila da je važno da se deci pokaže ljubav, a da vaspitači i učitelji u ovoj školi upravo to rade i da je to domaći zadatak svim školama.

Učiteljica i defektolog u školi Marija Vuksanović ukazala je da je za vaspitanje i obrazovanje dece koja imaju smetnje u razvoju potrebno mnogo truda i strpljenja, ali da je, ipak, najvažnija svar ljubav koja se pruža toj deci, a koju ona veoma dobro vide i osete.

Ona je ukazala da je važno u radu sa decom, pre svega, iskoristiti njihove sposobnosti i talente, jer kada se dete oseća dobro, ono ima volju da puno toga nauči. Kako je rekla, zbog toga se u školi pridaje posebna pažnja razvoju sekcija.

"Ovde rastu talentovana deca - sjajni pevači, plesači, glumc, sportisti, pravi mali umetnici, ali za to je potrebna ljubav, a ljubav koju oni nama vraćaju je neizmerna", naglasila je učiteljica.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.