Dragica Nikolić podelila deci paketiće

Izvor: Blic, 27.Dec.2013, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragica Nikolić podelila deci paketiće

Supruga predsednika Srbije Dragica Nikolilć posetila je uoči novogodišnjih praznika, osnovnu školu "Sava Jovanović Sirogojno", čiji đaci imaju smetnje u psihofizičkom razvoju i tom prilikom deci podelila paketiće.

Dragica Nikolić

Nikolićeva je rekla da je na taj način njena fondacija "Dragica Nikolić" želela da deci vrati osmeh na lice, a tom prilikom je i najavila da će mališani na proleće dobiti i vrt ispred škole u kome će moći da se igraju i provode >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreme.

Ona je naglasila da je važno da se deci pokaže ljubav, a da vašpitači i učitelji u ovoj školi upravo to rade, i da je to domaći zadatak svim školama.

Učiteljica i defektolog u školi Marija Vuksanović ukazala je da je za vaspitanje i obrazovanje dece koja imaju smetnje u razvoju potrebno mnogo truda i strpljenja, ali da je, ipak, najvažnija svar ljubav koja se pruža toj deci, a koju ona veoma dobro vide i osete.

Ona je ukazala da je važno u radu sa decm, pre svega, iskoristiti njihove sposobnosti i talente, jer kada se dete oseća dobro, ono ima volju da puno toga nauči. Kako je rekla, zbog toga se u školi pridaje posebna pažnja razvoju sekcija.

- Ovde rastu talentovana deca - sjajni pevači, plesači, glumc, sportisti, pravi mali umetnici, ali za to je potrebna ljubav, a ljubav koju oni nama vraćaju je neizmerna - naglasila je učiteljica.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dragica Nikolić podelila paketiće

Izvor: RTS, 27.Dec.2013

Uoči novogodišnjih praznika, supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić posetila je osnovnu školu "Sava Jovanović Sirogojno", čiji đaci imaju smetnje u psihofizičkom razvoju i podelila im paketiće. ..Suprga predsednika Srbije Dragica Nikolić posetila je, uoči novogodišnjih praznika, osnovnu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.