Donacija Kliničkom centru Srbije

Izvor: RTS, 21.Mar.2018, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija Kliničkom centru Srbije

Princeza Katarina isporučila je Klinici za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije novi specijalni operacioni sto za novorođenčad i decu, vredan više od 36.000 evra.
Sredstva za tu donaciju je obezbedila humanitarna organizacija "Lajflajn" iz Toronta čiji je pokrovitelj princeza Katarina.

"Veoma sam srećna što smo zahvaljujući humanitarnoj organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 'Lajflajn Kanada' u prilici da doniramo ovaj vredan operacioni sto nove generacije. Nadam se da će ova donacija pomoći pružanju bolje zdravstvene nege vašim pacijentima i učiniti vaš posao mnogo lakšim", rekla je princeza Katarina, navodi se u saopštenju.
Naglasila je da je veoma ponosna na rad svoje Fondacije koja je, kako je navela, samo od početka ove godine nabavila medicinsku opremu vrednosti više od dva miliona evra, koja je namenjena medicinskim ustanovama širom Srbije.
Direktor Klinike za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije Nenad Arsović se zahvalio na, kako je rekao, izuzetno važnoj i vrednoj donaciji.
"Koristeći najmoderniju opremu postižemo bolju zdravstvenu negu i posao se obavlja mnogo lakše. Vrlo smo zadovoljni što imamo mogućnost da ukažemo dobrodošlicu princezi Katarini u našoj klinici i ja sam uveren da će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti", rekao je Arsović.
Primopredaji operacionog stola prisustvovala je ambasadorka Kanade u Srbiji Keti Čabe.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.