Donacija Kliničkom centru Srbije

Princeza Katarina isporučila je Klinici za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije novi specijalni operacioni sto za novorođenčad i decu, vredan više od 36.000 evra.

Sredstva za tu donaciju je obezbedila humanitarna organizacija "Lajflajn" iz Toronta čiji je pokrovitelj princeza Katarina.

"Veoma sam srećna što smo zahvaljujući humanitarnoj organizaciji 'Lajflajn Kanada' u prilici da doniramo ovaj vredan operacioni sto nove generacije. Nadam se da će ova donacija pomoći pružanju bolje zdravstvene nege vašim pacijentima i učiniti vaš posao mnogo lakšim", rekla je princeza Katarina, navodi se u saopštenju.

Naglasila je da je veoma ponosna na rad svoje Fondacije koja je, kako je navela, samo od početka ove godine nabavila medicinsku opremu vrednosti više od dva miliona evra, koja je namenjena medicinskim ustanovama širom Srbije.

Direktor Klinike za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije Nenad Arsović se zahvalio na, kako je rekao, izuzetno važnoj i vrednoj donaciji.

"Koristeći najmoderniju opremu postižemo bolju zdravstvenu negu i posao se obavlja mnogo lakše. Vrlo smo zadovoljni što imamo mogućnost da ukažemo dobrodošlicu princezi Katarini u našoj klinici i ja sam uveren da će se naša saradnja nastaviti i u budućnosti", rekao je Arsović.

Primopredaji operacionog stola prisustvovala je ambasadorka Kanade u Srbiji Keti Čabe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво