Izvor: RTS, 28.Maj.2021, 16:27

Dobitnik stana u "Uzmi račun i pobedi" potpisao ugovor o vlasništvu

Slobodan Ćerimović, dobitnik drugog trosobnog stana u naselju Zemunske kapije u prolećnom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", potpisao je u Vladi ugovor o vlasništvu.
Ćerimovići su trubači, poznati kao "Veseli Vranjanci", a od subote su, kažu, još veseliji. Slobodan je trubu prepustio mlađima, zahvaljujući njima će i veliki stan biti pun.

"Troje dece, dva sina, ćerka i devet unučadi, u stan će neko ići, ko, dogovorićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se. Da ste rekli, i trubači bi došli", rekao je Slobodan Ćerimović.
Svi saglasni, pravedno je da stan dobije i neko iz Vranja, u svim kolima nagradne igre bili su uporni u slanju računa. Na dobitku su nagrađani, ali i svi mi, kaže ministar finansija.
"Kada god uđemo u prodavnicu, treba da uzmemo fiskalni račun. Deo tog novca odlazi u budžet, gradimo iz toga i bolnice, i puteve i škole, kupujemo vakcine, s druge strane, gradimo tako uređenu držav", istakao je ministar finansija Siniša Mali.
Za sutrašnje, treće prolećno izvlačenje, do sada je stiglo gotovo dva i po miliona koverata. Vlasnike će dobiti još jedan stan i pet automobila "fijat 500l".   

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.