Direktor Državne lutrije Srbije prošao poligraf

Izvor: Blic, 31.Jul.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Državne lutrije Srbije prošao poligraf

Sada već bivši direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović prošao je poligrafsko ispitivanje, saznaje Blic.

Vulović je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju zajedno sa još nekoliko radnika Državne lutrije Srbije.

Vulović je u sredu, nakon incidenta sa loto izvlačenjem podneo ostavku iz moralnih razloga.

Njegova ostavka, kao i policijska istzraga po nalogu tužilaštva usledile su nakon incidenta koji se dogodio na izvlačenju Lotoa u utorak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a koje je izazvalo veliku sumnju gledalaca da je namešteno.

Nakon naizgled regularnog izvlačenja prva tri broja (4, 33, 12) došao je na red četvrti broj. Iz bubnja je izvučena četvrta kuglica sa brojem 27, ali se na ekranu najpre pojavio broj 21, pa zatim 27 kao peti broj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Direktor Državne lutrije Srbije prošao poligraf

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2015

BEOGRAD - Sada već bivši direktor Državne lutrije Srbije Aleksandar Vulović prošao je poligrafsko ispitivanje...Vulović je bio podvrgnut poligrafskom ispitivanju zajedno sa još nekoliko radnika Državne lutrije Srbije...Vulović je u srijedu, nakon incidenta sa loto izvlačenjem podnio ostavku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.