Danas oblačno i malo hladnije, očekuje nas slab sneg

Izvor: BKTV News, 14.Jan.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i malo hladnije, očekuje nas slab sneg

Do kraja dana još je ponegde u Srbiji moguća kiša koja će se lediti na tlu, a u južnom Banatu i donjem Podunavlju jak i olujni jugoistočni vetar.

Danas se očekuje pretežno oblačno i malo hladnije vreme i mestimično slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ujutro je još ponegde na jugu i jugoistoku moguća kiša, a posle podne na severu,a u toku noći i u ostalim krajevima postepeno razvedravanje.

Duvaće slab i umeren vetar, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zapadni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od -2 do 2, a najviša od 2 do 5 stepeni.

U Beogradu će biti malo hladnije, ujutro oblačno sa slabim snegom, zatim suvo, a posle podne očekuje se postepeno razvedravanje.

Duvaće slab i umeren vetar, zapadni i severozapadni, a najniža temperatura biće -1, a najviša četiri stepena.

U nedelju se očekuje ujutro slab i umeren mraz i mestimično magla, u toku dana pretezno sunčano.

U toku noći očekuje se naoblačenje sa snegom sa jugozapada, a od ponedeljka oblačno i hladno sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača.

Temperatura će biti malo ispod prosečnih vrednosti- najviše dnevne od -3 do 1 stepen. Od četvrtka očekuje se pojačanje jugoistočnog vetra, navodi RHMZ.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.