Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladnije

U Srbiji će danas biti pretezno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom i snegom, a više padavina očekuje se na jugozapadu zemlje.

Pre podne u severnim krajevima, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina, a tokom noći i delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Duvaće uglavnom umeren, zapadni i severozapadni vetar, krajem dana u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura biće od 0 do 4, a najviša dnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 3 do 7 stepeni.

U Beogradu će ujutru i pre podne biti pretežno oblačno, povremeno sa kišom. Od sredine dana očekuje se prestanak padavina, posle podne i uveče i delimično razvedravanje. Jutarnja temperatura biće oko 2, najviša dnevna oko 5 stepeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.