Jutro hladno, tokom dana toplije, posle podne i uveče ponegde sa kišom

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro hladno, tokom dana toplije, posle podne i uveče ponegde sa kišom

U Srbiji će danas u jutarnjim časovima biti hladno, ponegde slab mraz, po kotlinama magla, a u toku dana toplije vreme, uz slab do umeren vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Pre podne će u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, a na severu umereno oblačno i uglavnom suvo, dok će posle podne na severu, a uveče i noću i u ostalim krajevima doći do naoblačenja s kišom, u planinama sa snegom.

Najniža temperatura biće od minus pet do >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << četiri, a najviša od sedam do 13 stepeni.

U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano, a posle podne i uveče oblačno s kišom. Najniža temperatura biće dva stepena, a najviša 10 stepeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sutra oblačno i hladnije, mestimično s kišom i snegom

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2018

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i hladnije, mestimično sa kišom i snegom, saopoštio je danas Republički hidrometeorološki zavod...Više padavina biće na jugozapadu zemlje. Pre podne u severnim krajevima, posle podne i uveče i u ostalim krajevima očekuje se prestanak padavina, a tokom...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.