Dan bez automobila u Beogradu i Novom Sadu 22. septembra

Izvor: RTS, 11.Sep.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan bez automobila u Beogradu i Novom Sadu 22. septembra

Pored Beograda, Dan bez automobila biće obeležen i u Novom Sadu 22. septembra, saopštili su organizatori akcije "Samo ne autom".
Akcija "Samo ne autom" održava se pod okriljem projekta Lokalni razvoj otporan na klimatske promene, čiji nosilac je Ministarstvo zaštite životne sredine uz podršku Programa UN za razvoj.

Projekat je zasnovan na "izazovima" za pronalaženje inovativnih načina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za borbu protiv klimatskih promena na nivou lokalnih samouprava.
Akcija je prošle godine uspešno obeležena uz učešće 450 biciklista koji su toga dana prešli preko 5.000 kilometara biciklom ili pešice, navodi se u saopštenju.
Ista akcija ponovljena je u maju uz učešće 600 takmičara i takmičarki i skoro 9.000 pređenih kilometara.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dan bez automobila u Beogradu i Novom Sadu 22. septembra

Izvor: Beta, 11.Sep.2017

Dan bez automobila, 22. septembar, ove godine će u Srbiji pored Beogrda biti obeležen i u Novom Sadu, saopštili su danas organizatori akcije "Samo ne autom".Akcija "Samo ne autom" održava se pod okriljem projekta Lokalni razvoj otporan na klimatske promene, čiji nosilac je Ministarstvo zaštite...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.