Izvor: Danas, 17.Maj.2023, 14:18

Da li su Pink i Hepi zaista ispunili obaveze: Šta su rekli poslanici opozicije, a šta vlast, tokom rasprave o izveštaju REM-a?

Većina poslanika Odbora za kulturu i informisanje Skupštine Srbije prihvatila je šestomesečni izveštaj REM-a o nadzoru programa komercijalnih pružalaca medijskih usluga za period od oktobra 2022. do kraja marta 2023. sa posebnim osvrtom na izveštavanje o slučajevima nasilja u televizijskim programima.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Nastavak sednice Skupštine u petak, opozicija dala rok vlasti za ispunjenje zahteva

Izvor: VOA, 17.Maj.2023

BEOGRAD - U Skupštini Srbije završena je posebna sednica na čijem su dnevnom redu četiri tačke - zahtevi građana i dela opozicije koji su protestovali posle dva masovna ubistva početkom maja. Nastavak zasedanja je najavljen za petak u 10h. Pojedini predstavnici opozicije su pozvali vlast da do...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.