Izvor: Danas, 05.Dec.2023, 10:14

Da li će Šapić produžiti mandat svojoj saradnici Aleksandri Čamagić čije se ime povezuje sa aferom dodeljivanja novca fantomskim firmama

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović naveo je na društvenoj mreži X da su kao odbornici dobili materijal za današnju sednicu Privremenog organa Beograda u kome jasno stoji da će Aleksandar Šapić produžiti mandat Aleksandri Čamagić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Obradović: Beograd ne sme da vodi „Šešelj-Šapić koalicija“, to je nastavak devastacije grada

Izvor: Danas, 05.Dec.2023

Beograd ne sme da vodi "Šešelj-Šapić koalicija", jer to znači nastavak devastacije grada, ocenio je danas kandidat liste "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović, uveren da će 17. decembra Beograđani jasno reći da nestručni i kompromitovani ljudi ne mogu da upravljaju prestonicom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.