Izvor: Blic, 01.Mar.2021, 19:46

DRAMA U LAJKOVCU Oduzeli joj mlađeg brata o kojem se starala, a ona socijalnu radnicu isprskala sonom kiselinom

Radnicu Centra za socijalni rad u Lajkovcu Lj. P. (61) napala je danas njena 43-godišnja sugrađanka, polivši je po licu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U LAJKOVCU - SIPALA JOJ SONU KISELINU U OČI: Oduzeli joj mlađeg brata, pa napala sugrađanku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021

Lj. P, socijalna radnica Centra, napadnuta je ispred te ustanove u popodnevnim časovima..Radnicu Centra za socijalni rad u Lajkovcu Lj. P. (61) napala je danas njena 43-godišnja sugrađanka, polivši je po licu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina...kada ju je, kako se saznaje, presrlela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SOCIJALNU RADNICU ISPRSKALA SONOM KISELINOM Uhapšena žena (43) zbog napada u centru Lajkovca

Izvor: Blic, 01.Mar.2021

Policija u Lajkovcu pronašla je i uhapsila V.N. (43) koja je danas napala i polila, kako se pretpostavlja, sonom kiselinom socijalnu radnicu Lj.P.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.