DEVOJKA PRAVILA HAOS U CENTRU GRADA Iz čista mira počela da baca telefone iz radnje, a reakcija prolaznika bila je PRAVI ŠOK

Izvor: Kurir, 20.Okt.2023, 21:58

DEVOJKA PRAVILA HAOS U CENTRU GRADA Iz čista mira počela da baca telefone iz radnje, a reakcija prolaznika bila je PRAVI ŠOK

Prava drama odigrala se u Knez Mihajlovoj kada je devojka iz Australije ušla u radnju za mobilne telefone i iz čista mira počela da lomi i baca stvari.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DEMOLIRALA POLA RADNJE, BACALA TELEFONE I LAPTOPOVE Drama u strogom centru Beograda: Prolaznici posmatrali dok je devojka pravila haos na sve strane (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Okt.2023, 14:05

U Knez Mihailovoj ulici, u samom centru Beograda, zabeležena je dramatična scena - devojka (31) je ušla u prodavnicu i počela da baca i razbija inventar - laptopove, telefone, čupa slušalice..

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.