Crna Trava: Situacija bolja - i dalje se probijaju smetovi

Izvor: Blic, 11.Jan.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Trava: Situacija bolja - i dalje se probijaju smetovi

Situacija u zavejanim selima na području Crne Trave nešto je bolja, ali se i dalje radi na čišćenju snega i uspostavljanju snadbevanja električnom energijom u domaćinstvima, izjavio je večeras Tanjugu predsednik te opštine Slavoljub Blagojević.

On je kazao da se danonoćno radi na čišćenju snega, a od jutros su u pomoć pritekli i pripadnici Vojske Srbije.

Blagojević je rekao da je 1.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << domaćinstava dobilo struju, a 200 domaćinstava je još bez električne energije. Očekuje se da će i ta domaćinstva sutra ili prekosutra dobiti struju.

On je kazao da je 60 odsto lokalnih puteva očišćeno, a ostatak će biti pročišćen narednih dana.

Blagojević je rekao da, na svu sreću, do sada nije bilo hitnih situacija, ali da će ukoliko dođe do toga biti prindujen da od države traži helikopter za evakuaciju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.