Čestitke za Novu godinu

Izvor: RTS, 30.Dec.2016, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitke za Novu godinu

Srpski državni zvaničnici uputili su građanima Srbije čestitke povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović poželela je građanima Srbije srećnu novu 2017. godinu i božićne praznike, sa željom da budu zdravi i nasmejani.
"Želim im da veruju u svoju Vladu Srbije koja će uraditi sve što može da živimo bolje", poručila je Mihajlovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u novogodišnjoj izjavi Fonetu.
Očekujem puno rada, očekujem da bude uspešnija i bolja, očekujem završene puteve, bolju železnicu. Očekujem da se nastavi da se radi, zaključila je Mihajlović.
Predsednica parlamenta Maja Gojković je u ime Narodne skupštine i u svoje lično ime poželela srećnu Novu godinu svim građanima Srbije.
"U novoj 2017. godini svima želim puno zdravlja, uspeha, radosti i lepih trenutaka. Neka 2017. godina bude ispunjena razumevanjem, uzajamnim poštovanjem, mirom i tolerancijom. Uverena sam da ćemo i u novoj godini zajedno nastaviti da gradimo bolju, snažniju i moderniju Srbiju", ističe se u čestitki Maje Gojković, saopšteno je iz parlamenta.
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović takođe je poželelo građanima napredak i uspeh u narednoj 2017. godini.
"Svim građanima naše zemlje želim da u 2017. godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti. Da negujemo i poštujemo osnovna moralna načela, našu ljudskost i humanost, solidarnost i toleranciju", poručio je Mirović u pisanoj čestitki.
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor poželeo je sugrađanima "dobro zdravlje, puno ličnih i profesionalnih uspeha".
"Nadam se da će naredna godina biti mnogo lepša i lakša od one koju ostavljamo za nama, kao i svaka naredna. Za to moramo da se pobrinemo i sami, uradimo sve što možemo kako bismo bili srećni i zadovoljni i kako bismo doprineli sreći i zadovoljstvu dragih ljudi koji nas okružuju", ocenio je Pastor u čestitki.
Takođe, i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je Novosađanima i svim građanima naše zemlje Novu godinu i poželeo im mnogo sreće i uspeha.
"Neka 2017. godina svima donese dobro zdravlje, mnogo radosti, ličnu, porodičnu i profesionalnu sreću i da postignemo malo više nego u prethodnoj godini. Najvažnije je da hrabro idemo napred spremni da odgovorimo svim izazovima, sa elanom i željom da zajedno stvorimo lepši i bolji Novi Sad i celu Srbiju", stoji u Vučevićevoj novogodišnjoj čestitki.
Novogodišnja čestitka i od zamenika kosovskog premijera Branimira Stojanovića. Čestitao je svim stanovnicima Kosova Novu godinu, uz poruku da se nada miru i prosperitetu, međuetničkoj toleranciji, povratku raseljenih, prestanku međuetničkih incidenata.
"Zbog toga u Novu godinu uđimo sa optimizmom i verom u bolje sutra", poručio je Stojanović.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.