Pastor i Mirović čestitali Novu godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastor i Mirović čestitali Novu godinu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor poželeli su danas građanima napredak i uspeh u narednoj 2017. godini.

"Svim građanima naše zemlje želim da u 2017. godini još više napredujemo, da budemo vredniji i bolji, da podržavamo dobre rezultate i gradimo prave vrednosti. Da negujemo i poštujemo osnovna moralna načela, našu ljudskost i humanost, solidarnost i toleranciju", poručio je Mirović u pisanoj čestitki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor poželeo je sugrađanima "dobro zdravlje, puno ličnih i profesionalnih uspeha".

"Nadam se da će naredna godina biti mnogo lepša i lakša od one koju ostavljamo za nama, kao i svaka naredna. Za to moramo da se pobrinemo i sami, uradimo sve što možemo kako bismo bili srećni i zadovoljni i kako bismo doprineli sreći i zadovoljstvu dragih ljudi koji nas okružuju", ocenio je Pastor u čestitki.

On je poželeo i "puno lepih trenutaka i radosti", kao i snage za prevazilaženje novih izazova koji Srbiji i Vojvodini predstoje.

"Srećna Nova godina", poručio je predsednik Pastor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čestitke za Novu godinu

Izvor: RTS, 30.Dec.2016

Srpski državni zvaničnici uputili su građanima Srbije čestitke povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika. . Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović poželela je građanima Srbije srećnu novu 2017....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.