Brnabićeva obilazi Slobodanka iz Tmave dobila put do kuće

Izvor: RTS, 17.Jul.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva obilazi Slobodanka iz Tmave dobila put do kuće

Zahvaljujući pomoći Vlade Srbije, penzionerki Slobodanki Mihajlović iz sela Tmava kod Kuršumlije napravljen je put do kuće koji će, prema rečima premijerke Ane Brnabić, u narednom periodu biti i asfaltiran.
Ane Brnabić je u razgovoru sa Slobodankom Mihajlović navela da je država tu da pomogne.

Zahvaljujući njenom angažovanju, kaže Slobodanka, konačno je dobila put do kuće.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Ovo nama mnogo znači, jer smo godinama slali zahteve, najviše ja, ali pošto se opština nije oglašavala ni da li hoće ni kada će da radi put, odlučila sam da zatražim pomoć na višem nivou i poslala mejl kabinetu predsednice Vlade. Ona se sa svojim timom toliko angažovala da sam se ja iznenadila kojom brzinom je put napravljen", rekla je za Tanjug Slobodanka koja u Tmavi živi sama, ali je rodbina često posećuje. 
Rekla je da je presrećna i u svoje lično ime, ali i u ime svojih rođaka i komšija, zahvalila premijerki i poželela joj puno sreće i uspeha u daljem radu. 
Kako je istakla, premijerka Brnabić ima veliko srce, dobru dušu i razume probleme naroda u Srbiji. 
Slobodanka i njena porodica su za premijerku pripremili posluženje sa domaćim specijalitetima, ali i prigodne poklone – knjige o istorijatu topličkog kraja, topličko vino, domaći med i milje koje je Slobodanka lično ištrikala.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodanka iz Tmave konačno dobila put do kuće

Izvor: B92, 17.Jul.2019

Kuršumlija -- Zahvaljujući pomoći Vlade Srbije, penzionerki Slobodanki Mihajlović iz sela Tmava kod Kuršumlije napravljen je put do kuće...Prema rečima premijerke Ane Brnabić, put će u narednom periodu biti i asfaltiran..."Mi smo tu da pomognemo građanima. Ovo je samo početak, prva faza",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.