Bogat meni u izbornim štabovima: Od gibanice, preko prasetine do čizkejka (FOTO)

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat meni u izbornim štabovima: Od gibanice, preko prasetine do čizkejka (FOTO)

Domaćinsko posluženje!

Političke partije pobrinule su se da za sve koji izborne rezultate budu pratili u njihovim štabovima pripreme bogato posluženje. Da se nije štedelo, pokazuju i fotografije.

Kod radikala tradicionalno jagnjeće i praseće pečenje

Izborne rezultate u sedištu Srpske radikalne stranke u Zemunu prati oko 10 akreditovanih novinarskih ekipa iz zemlje, a u izborni štab SRS stigli su funkcioneri Vjerica Radeta, Nemanja Šarović, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kao i predsednik Vojislav Šešelj.

FOTO: Atmosfera u izbornom stabu Srpske radikalne stranke/Filip Krainčanić

Kandidat za gradonačelnika SRS Miljan Damjanović ljubazno je od 19 sati dočekivao novinare, a radikali su tradicionalno pokazali da su dobri domaćini, te je radnu atmosferu novinarske sobe, probe uživo uključenja, postavljanja opreme, “prekinulo” jagnjeće i praseće pečenje, a poslužen je i “čizkejk”, vino, rakija, sokovi, voda, kisela voda, kafa. . .

FOTO: Atmosfera u izbornom stabu Srpske radikalne stranke/Filip Krainčanić

Još nije poznato kada će se Vojislav Šešelj, ili funkcioneri SRS obratiti sa preliminarnim rezultatima, ali se pretpostavlja da će to biti oko 21 sat.

FOTO: Tanjug/Dimitrije Goll

Petnaestam minuta nakon zatvaranja birališta Vučić stigao u štab SNS-a

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić stigao je večeras, 15-tak minuta pre 20.00 sati, u izborni štab te stranke, gde je već okupljen veliki broj funkcionera stranke i novinara. Oko 40 novinara prati izborne rezultate u štabu naprednjaka, a za sve je pripremljeno bogato posluženje.

FOTO:Tanjug/Dimitrije Goll/Posluženje u sedištu izbornog štaba SNS

U izbornom štabu liste "Ljubiša Preletačević BELI – Zato što volimo BELOVGRAD" vlada opuštena atmosfera, a maskota večeri kako prenose beogradski mediji je kuca Bela. Brine se i o tome da niko ne ostane gladan, pa se služi topla domaća gibanica.

Prvi preliminarni rezultati očekuju se oko 23 sata.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.