Izvor: Danas, 17.Mar.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno rekreativno plivanje u šest sportskih centara

Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, a u organizaciji šest sportskih centara, od marta do juna biće organizovani besplatni programi rekreativnog plivanja za sugrađane. Programi su namenjeni studentima, starijim osobama i osobama sa invaliditetom, a poseban termin imaće iprogram rekreativnog plivanja za porodice.

– Prošle godine smo imali veliki odziv građana i veoma pozitivne reakcije. Početkom februara, sekretarijat je podelio više od 1.000 vaučera >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << sa kojima su učenici ostvarivali mogućnost za besplatnu školu plivanja. Sada je akcenat na drugim kategorijama građana koji će imati mogućnost da skoro tri meseca besplatno plivaju u šest sportskih centara – rekao je Slavko Gak, sekretar za sport i omladinu.

Prema njegovim rečima, rekreativni sport je jedan od prioriteta rada Sekretarijata, a cilj je da se utiče na svest građana da se što više bave sportom i da im se omoguće svi neophodni uslovi.

Programi besplatnog plivanja za građane realizuju se u SC "ovi Beograd", Gradskom centru za fizičku kulturu, SC "ašmajdan", SC "račar", SC "brenovac" i Republičkom zavodu za sport i medicinu sporta.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.