Berlin: Pogranične kontrole još tri meseca

Izvor: Akter, 11.Feb.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlin: Pogranične kontrole još tri meseca

Nemačka je danas saopštila da za još tri meseca produžava pogranične kontrole zbog priliva izbeglica koji i dalje pristižu u velikom broju

Kontrole, koje su uvedene 13. septembra prošle godine, ne mogu biti ukinute jer se "trenutno ne može predvideti" smanjenje priliva izbeglica, objavilo je nemačko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Skoro 1,1 miliona ljudi ušlo je prošle godine u Nemačku da bi zatražilo azil. Većina njih je u zemlju ušla preko južne granice sa Austrijom.

Nemačka je prethodni put objavila produženje pogranične kontrole 13. novembra, podsetila je agencija AP.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berlin produžava pogranične kontrole zbog izbeglica

Izvor: RTS, 11.Feb.2016

. Nemačka je saopštila da za još tri meseca produžava pogranične kontrole zbog priliva izbeglica koji i dalje pristižu u velikom broju.

Nastavak na RTS...

Berlin: Produžetak pograničnih kontrola za još tri meseca

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2016

Nemačka je danas saopštila da za još tri meseca produžava pogranične kontrole zbog priliva izbeglica koji i dalje pristižu u velikom broju...Kontrole, koje su uvedene 13. septembra prošle godine, ne mogu biti ukinute jer se "trenutno ne može predvideti" smanjenje priliva izbeglica, objavilo je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.