Beograđani ga nisu zaboravili, baš kao ni prijatelji na jugu Srbije

Izvor: BKTV News, 01.Feb.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani ga nisu zaboravili, baš kao ni prijatelji na jugu Srbije

U centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, juče su svi želeli da pozdrave jednog čoveka.

Bogoljub  Karić, lider "Pokreta snaga Srbije",bio je centar pažnje stotine građana koji su želeli da ga pozdrave , ali i  novinara koji su ovekovečili  srdačne susrete.

@bogoljubkaric među svojim Srbima ❤️??

Видео запис корисника BKTVNews (@bktvnews) дана 31. Јан 2017. у 6:45 PST

Imao je strpljenja za svakog ponaosob, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << a najviše ga je obradovalo što, uprkos dvanaestogodišnjem izgnanstvu, deca koja su tad bila bebe, znaju ko je on.

Bogoljub Karić je prošetao Knez Mihailovom ulicom u pratnji prijatelja, kolega, pristalica, brojnih novinarskih ekipa na čelu s Milomirom Marićem, nekadašnjim urednikom BK televizije.

Nakon šetnje centrom Beograda, uputili su se u studio Happy televizije, gde je Bogoljub Karić gostovao u Marićevoj kultnoj emisiji "Čirilica".

Prvi dan februara doneo je tračak Sunca, a Bogoljub Karić je odlučio da ga provede u poseti jugu Srbije. Najpre je otišao u Vranje, grad koji izrazito voli, i za koji ga vežu lepe uspomene. Dočekao ga je predsednik opštinskog odbora Pokreta Snaga Srbije, Nenad Ordić.

Ponovio se scenario iz Beograda i  čim je zakoračio na vranjansku kaldrmu, ophrlila ga je gomila ljudi sa željom da se fotografišu ili pozdrave.

Poželeli su mu dobrodošlicu u Srbiju za kojom je toliko patio, dobro zdravlje i još veće uspehe u poslovnim poduhvatima koje će započeti u Srbiji.

Galerija

Jedan od najuspešnijih Srba se nakon šetnje sreo sa starim prijateljima koji ga nisu zaboravili tokom godina izgnanstva i čiji poziv za uživanje u tradicionalnim južnjačkim ukusima nije mogao da odbije.

Verovatno bi dinamični Vranjanci zadržali Bogoljuba, Milanku i Dragomira Karića, još nekoliko dana, ali, obilazak juga Srbije je morao biti nastavljen.

Nakon Vranja, zaputili su se sedamdesetak kilometara dalje, u jedan od najspecifičnijih gradova u Srbiji.

*Uskoro opširnije...

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.