Beograd ostaje bez kultnog kluba

Izvor: TvojPortal.com, 01.Jun.2011, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd ostaje bez kultnog kluba

01. 06. 2011.Vestionline | Beta
Kultni beogradski klub "Akademija" ni posle drugog dolaska sudskog izvršioca nije zatvoren, ali je preduzeće "Sens art" koje njime upravlja, pristalo da se delimično iseli iz prostorija u zgradi Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) u Beogradu.

Željko Božić

Vlasnik "Sens arta" Željko Božić se u prisustvu sudskog izvršioca dogovorio sa advokatom FLU-a Borom Komljenovićem da za četiri dana isprazni svoju pokretnu imovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << iz podrumskih prostorija kluba, gde su održavani koncerti i drugi programi, koje će potom biti zapečaćene i predate FLU.
Božić je rekao novinarima da je zatražio da gornji deo, odnosno kafić sa baštom, nastavi da radi do 5. oktobra, kako bi ispunio preostale ugovorene obaveze kluba prema sponzorima i dobavljačima, posle čega bi njegova "Akademija" prestala da radi.
"U letnjem period donje prostorije ionako ne rade, tako da smo napravili dogovor da pokretnu imovinu, razglas i svetla, iznesem i da se prostor zapečati."
opširnije možete pročitati na ovom linku
  

kulturabeogradski klub "Akademija"Fakultet likovnih umetnosti (FLU) u Beogradu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.