Beograd: Izmena saobraćaja za vreme koncerta grupe „Whitesnake”

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jun.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Izmena saobraćaja za vreme koncerta grupe „Whitesnake”

Bulevar vojvode Bojovića, od raskrsnice Bulevara vojvode Bojovića i Tadeuša Košćuška do ulaska na parkiralište „Beton hala”, za saobraćaj će biti zatvoren od danas u 18 časova do subote, 15. juna, do 1 sat zbog održavanja koncerta grupe „Whitesnake” na Kalemegdanu (Donji grad), najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

U tom periodu neće biti izmene u režimu rada tramvaja koji koriste okretnicu „Kalemegdan – Beko”.Kako se navedena deonica nalazi na trasi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kretanja teretnog tranzitnog saobraćaja kroz Beograd, privremeno se menja i trasa kretanja tranzitnog saobraćaja, tako što će se teretna vozila u tranzitu, umesto Bulevarom vojvode Bojovića, kretati trasom: Karađorđeva – Pariska – Tadeuša Košćuška – Dunavska i dalje redovnom trasom. Izvor: Beoinfo via Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Radovi u zoni Mosta na Adi

Izvor: Studio B, 14.Jun.2013

Zbog radova u zoni Mosta na Adi, od 16. juna u 20 časova do 14. jula u isto vreme biće izmenjen režim saobraćaja, saopšteno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.