Banda došla u školu i prebila đaka na Voždovcu

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banda došla u školu i prebila đaka na Voždovcu

U Srednjoj školi za negu lepote na Voždovcu danas oko 13 sati pretučen je sedamnaestogodišnjak, koga su napadači "izvukli" iz škole i prebili.

Foto: thinkstock/guliver/gettyimages

Učenik je zadobio povrede glave, a Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u toj službi.

U MUP-u kažu da je nekoliko za sada nepoznatih osoba ušlo u dvorište i pretuklo učenika, koji je prevezen u Urgentni centar.

Policija, dodaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radi na pronalaženju osoba koje su to učinile i razjašnjenju svih okolnosti.

List "Blic" prenosi izjavu direktorke koja navodi da je to svakodnevna situacija koja se dešava u njihovoj školi, a da je glavni razlog to što u popodnevnoj smeni nemaju čuvara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen učenik u školi, Direktorka: Svakodnevna situacija

Izvor: B92, 07.Okt.2016

Beograd -- U Srednjoj školi za negu lepote na Voždovcu oko 13 sati pretučen je sedamnaestogodišnjak, koga su napadači izvukli iz škole i prebili...Učenik je zadobio povrede glave, a Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u toj službi...U MUP-u kažu da je nekoliko za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.