Pretučen učenik u školi, Direktorka: Svakodnevna situacija

Izvor: B92, 07.Okt.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen učenik u školi, Direktorka: Svakodnevna situacija

Beograd -- U Srednjoj školi za negu lepote na Voždovcu oko 13 sati pretučen je sedamnaestogodišnjak, koga su napadači izvukli iz škole i prebili.

Učenik je zadobio povrede glave, a Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u toj službi.

U MUP-u kažu da je nekoliko za sada nepoznatih osoba ušlo u dvorište i pretuklo učenika, koji je prevezen u Urgentni centar.

Policija, dodaju, radi na pronalaženju osoba koje su to učinile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i razjašnjenju svih okolnosti.

List "Blic" prenosi izjavu direktorke koja navodi da je to svakodnevna situacija koja se dešava u njihovoj školi, a da je glavni razlog to što u popodnevnoj smeni nemaju čuvara.

Povređeni tinejdžer je posle pregleda u Urgentnom centru pušten kući, potvrdila je portparol te zdravstvene ustanove Dragana Milojković.

Milojković je rekla agenciji Beta da su joj odmah lekari rekli da povrede koje je sedamnaestogodišnji mladić zadobio nisu ozbiljne.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je ta služba primila poziv oko 13.30 da je mladić povređen.

"Bio je u svesnom stanju, nije imao potres mozga, žalio se na glavobolju. Prevezli smo ga u Urgentni centar", dodala je Macura.

Okolnosti incidenta još nisu poznate.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretučen učenik u školi, Direktorka: Svakodnevna situacija

Izvor: OkRadio.rs, 07.Okt.2016

Beograd -- U Srednjoj školi za negu lepote na Voždovcu oko 13 sati pretučen je sedamnaestogodišnjak, koga su napadači izvukli iz škole i prebili. Učenik je zadobio povrede glave, a Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u toj službi. U MUP-u kažu da je nekoliko...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.