Balaševićev koncert menja režim saobraćaja u Bulevaru vojvode Bojovića

Izvor: NaDlanu.com, 23.Maj.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balaševićev koncert menja režim saobraćaja u Bulevaru vojvode Bojovića

Zbog održavanja koncerta Đorđa Balaševića, od sutra u 12 časova do subote do 2 sata na Kalemegdanu (Donji grad) za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića, od raskrsnice Bulevar vojvode Bojovića - Tadeuša Košćuška do ulaska na parkiralište "Beton hale", najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

U tom periodu neće biti izmena u režimu rada tramvaja koji koriste okretnicu "Kalemegdan - Beko". Kako se navedena deonica nalazi na trasi kretanja teretnog tranzitnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << saobraćaja kroz Beograd, privremeno se menja i trasa kretanja tranzitnog saobraćaja. Teretna vozila u tranzitu, umesto Bulevarom vojvode Bojovića, kretaće se trasom: Karađorđeva - Pariska - Tadeuša Košćuška - Dunavska i dalje redovnom trasom. (Izvor: Beoinfo )

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izmene u saobraćaju zbog Balaševićevog koncerta

Izvor: Kurir, 23.Maj.2013

U petak od 12 do subote do dva sata ujutru za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića..BEOGRAD - Zbog održavanja koncerta kantautora Đorda Balaševića na Kalemegdanu, u petak od 12 do subote do dva sata ujutru za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića...Kako se navodi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.