BG: Troje povređeno u tri saobraćajna udesa

Izvor: Akter, 31.Jan.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Troje povređeno u tri saobraćajna udesa

U tri saobraćajne nezgode koje su se sinoć i tokom noći dogodile u Beogradu, lakše su povređene tri osobe, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura

Macura je agenciji Beta rekla da je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.47 u Trgovačkoj ulici lakše povređena ženska osoba od 21 godine, koja je prevezena u Urgentni centar.

"U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 21.04 na raskrsnici Grčića Milenka i Ustaničke ulice lakše je povređena muška >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << osoba od oko 34 godine. Zbrinut je na licu mesta", dodala je Macura.

Ona je rekla da se saobraćajna nezgoda dogodila i u 22.43 na uglu Bulevara Kralja Aleksandra i Takovske ulice u kojoj je muška osoba od 26 godina lakše povređena i prevezena u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, u Beogradu je tokom noći bilo mnogo tuča alkoholisanih ljudi.

Kako je navela Macura, Hitna pomoć intervenisala je 117 puta tokom noći, od čega 21 put na javnom mestu.

Pomoć lekara najčešće su tražile osobe sa hroničnim bolovima u grudima, astmatičari i hipertoničari.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

BG: Tri saobraćajke, dvoje povređeno

Izvor: B92, 01.Feb.2016, 08:29

Beograd -- U tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu povređene su dve osobe, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Jedna muška osoba (31) lakše je povređena u udesu koji se dogodio u 19.34 časova na uglu ulica Maksima Gorkog i Gospodara Vučića, i odvezena u Urgentni centar...U...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.