BARBARU JE OBIČAN SVRAB ODVEO KOD LEKARA: A dijagnoza koju je dobila zvučala je kao SMRTNA PRESUDA

Izvor: Kurir, 16.Nov.2023, 10:44

BARBARU JE OBIČAN SVRAB ODVEO KOD LEKARA: A dijagnoza koju je dobila zvučala je kao SMRTNA PRESUDA

Rak pankreasa obično je teško otkriti, jer se simptomi često ne pojavljuju sve dok bolest ne uznapreduje ili se ne pojave metastaze na drugim delovima organizma. Znaci i simptomi raka pankreasa se često ne primećuju osim ako bolest nije uznapredovala, a najčešči su bol u gornjem delu abdomena koji se širi ka leđima, povraćanje, gubitak apetita i na kilaži, i zamor. Međutim, svrab koji ne prestaje takođe može da ukazuje na ovu veoma ozbiljnu bolest.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Koji su simptomi raka pluća od kojeg je preminuo i Žarko Laušević

Izvor: Luftika.rs, 16.Nov.2023

Rak pluća obično ne izaziva znakove i simptome u svojim najranijim stadijumima. Simptomi se, nažalost, javljaju kada je bolest već ozbiljno uznapredovala.. Pre svega se javlja kašalj koji ne prolazi, a kasnije dolazi i do iskašljavanja krvi, čak i u maloj količini. Pacijent ima kratak dah, oseća...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.