Izvor: RTS, 28.Maj.2021, 12:01

Autobus probio zaštitnu ogradu na šabačkoj autobuskoj stanici, udario u zid kafića

Jutros oko 6 sati na peronu glavne autobuske stanice u Šapcu autobus lokalnog prevoznika "Duga" iz Petlovače probio je zaštitnu ogradu i udario u zid kafića.
U nesreći niko nije povređen, oštećen je samo izlog i deo inventara kafića i slupan prednji deo autobusa.

Pretpostavlja se da je do nezgode došlo zbog kvara na kočnicama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus probio ogradu na šabačkoj autobuskoj stanici, udario u zid kafića

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2021

Jutros oko 6 sati na peronu glavne autobuske stanice u Šapcu autobus lokalnog prevoznika "Duga" iz Petlovače probio je zaštitnu ogradu i udario u zid kafića.

Nastavak na N1 televizija...

INCIDENT U ŠAPCU: Autobus probio ogradu na autobuskoj stanici, zakucao se u zid kafića

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2021

Na svu sreću nije bilo poreveđenih..Autobus lokalnog prevoznika "Duga" je jutros probio zaštitnu ogradu na peronu glavne autobuske stanice u Šapcu i udario u zid kafića...U nesreći niko nije povređen, a oštećen je izlog i deo inventara kafića i slupan prednji deo autobusa...Pretpostavlja se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.