Izvor: RTS, 22.Apr.2021, 21:09

Aprilske nagrade dodeljene u Šapcu, Vučiću Povelja počasni građanin

Aprilske nagrade grada Šapca za razvoj demokratskih vrednosti i poštovanje ljudskih prava i sloboda, ove godine dobili su Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije i Slaviša Savić, sekretar Udruženja paraplegičara Mačvanskog okruga.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je od danas vlasnik i Povelje počasni građanin Šapca.

U njegovo ime, na ključevima grada zahvalila se Suzana Paunović, generalni sekretar predsednika Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />U obrazloženju se, između ostalog, kaže da je Vučić svoju dužnost podredio stvaranju bolje i prosperitetnije Srbije koja se spremno suočava sa izazovima koje budućnost nosi.
Slaviša Savić, koji je posle saobraćajne nesreće u invalidskim kolicima, svoje teško iskustvo pretvorio je u misiju da se nikome ništa slično više ne dogodi.
U kategoriji Ukupan razvoj i promocija Šapca, nagrade su dodeljene Opštoj bolnici, Domu zdravlja i Zavodu za javno zdravlje koji su od početka pandemije na prvoj liniji odbrane zdravlja i života Šapčana.
Povodom Dana grada aprilsku nagradu dobila je i porodica Jadranović iz Dobrića koja obrađuje skoro 110 hektara zemlje i ima farmu goveda od oko 350 grla.
Aprilske nagrade uručio je gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.