Izvor: Blic, 26.Apr.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apotekari i dalje protiv hirurga

Apotekari i dalje protiv hirurga

NIŠ Zaposleni u Apotekarskoj ustanovi 'Niš' i dalje protestuju i ne prihvataju odluku Ministarstva zdravlja republike Srbije da direktor ove ustanove bude lekar hirurg Miroljub Stamenković.

Naš osnovni zahtev mora da bude ispoštovan, jer nikako ne možemo da pristanemo da nam direktor ne bude diplomirani farmaceut. O svemu drugom se možemo dogovoriti, ali o tome da nam dirketor bude hirurg, uopšte ne želimo ni da razgovaramo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U nadležnom ministarstvu kažu da nemamo svoje predloge, te smo odlučili da imenujemo tri kandidata iz naše ustanove. Predložili smo upravnike apoteka '1.maj' i 'Čegar', kao i Galenske laboratorije Natašu Stanković, Draganu Jovanović i Nadu Radojković izjavio je juče za 'Blic' predsednik Sindikalne organizacije Vojkan Janković.

On je dodao da su juče u Apotekarsku ustanovu došle tržišna, finansijska i zdravstvena, kao i inspekcija za rad iz Beograda. Račun ove ustanove je još uvek blokiran. V. T.

I juče nastavljen protest farmaceuta u niškoj Apotekarskoj ustanovi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.