Aleksić: Vlast je odlučila da na beogradske izbore ide bez opozicije

Izvor: Danas, 03.Apr.2024, 11:17

Aleksić: Vlast je odlučila da na beogradske izbore ide bez opozicije

Miroslav Aleksić, poslanik koalicije SPN, saopštio je da je vlast odlučila da na beogradske izbore ide bez opozicije, danas nakon što je posle sat i po završen kolegijum Narodne skupštine, gde su poslanici vlasti i opozicije pregovarali o izbornim uslovima na osnovu preporuka misije OEBS/ODIHR sa izbora 17. decembra.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ana Brnabić: Rekla sam Mariniki Tepić, vi kao da tražite alibi da ne izađete na izbore u Beogradu

Izvor: Danas, 03.Apr.2024

Opozicija je postavila ultimatum oko datuma izbora, a ulitmatumi su neprihvatljivi u politčkom životu, izjavila je Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, posle neuspeha pregovora o izbornim uslovima, nakon koje su predstavnici dve koalicija SPN i NADA saoptili da je vlast odlučila da ide bez...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.