Izvor: Danas, 26.Feb.2024, 22:55

Aleksić: Poziv predsednika na konsultacije je obična farsa

Jedinstveno je mišljenje koalicije Srbija protiv nasilja da je poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na konsultacije obična farsa i da ne želimo da učestvujemo u razgovorima sa čovekom koji je učestvovao u brutalnom prekrajanju izborne volje, izjavio je danas predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Kod Vučića na konsutacijama narodne sedmice, želim ‘revitalizaciju’ SPS

Izvor: Danas, 27.Feb.2024, 11:20

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će koalicija okupljena oko te stranke iduće sedmice ići na konsultacije kod predsednika države Aleksandra Vučića o novom premijeru, navodeći da je politički neodgovorno ako neko ne želi da u njima učestvuje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.