Al Kaida snima crtani film

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jul.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Kaida snima crtani film

/bizlife.rs/Pristalice Al Kaide saopštile su danas da prave animirani film za decu s ciljem da ih inspirišu za borbu u ovoj organizaciji.


Britanska istraživačka protivteroristička organizacija "Kvilijam" navodi da su fotografije isečaka iz filma objavljene su na islamističkoj internet stranici "Al šamuk".
Islamisti navode da će u filmu biti prikazana "herojska dela", uključujući "oružane sukobe".

 Vest o animiranom filmu postavila je osoba koja >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << se predstavlja kao Abu al Lait al Jemen.
"Crtani film Al kaide na arapskom poluostrvu veoma je uzbudljiva priča koja govori o tome ko je izneverio islamsku veru i proroka.''
''Cilj filma je usmeriti omladinu i decu da krenu stopama islamskih džihadskih ličnosti. U filmu su stvarni incidenti i herojska dela mudžahedina na prorokovom poluostrvu", navodi se na internet stranici.
*izvor: www.rtv.rs

filmal kaidasnima crtani

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.