Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore potpisala Memorandum o razumevanju sa vazduhoplovnim vlastima Irske

Izvor: TangoSix.rs, 05.Mar.2018, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore potpisala Memorandum o razumevanju sa vazduhoplovnim vlastima Irske

Na Svetskom ATM Kongresu u Madridu danas je potpisan Memorandum o razumevanju između nadležnih organa za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Irske, saopšteno je iz Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore.
Memorandumom je definisan okvir za saradnju, koji će obuhvatiti razmenu informacija i iskustava u svim aspektima civilnog vazduhoplovstva, kažu iz te Agencije i dodaju:
– Dogovoreni su i zajednički ciljevi i oblasti bilateralne saradnje između civilnih >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << vazduhoplovnih vlasti Crne Gore i Irske. Ovakav vid saradnje će doprinijeti i jačanju evropskog puta Crne Gore u oblasti vazdušnog saobraćaja.
Takođe, pored saradnje sa vazduhoplovnim vlastima Irske, slične memorandume o saradnji Agencija je sklopila sa još 15 zemalja. –
Kako navode, Memorandum su potpisali direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore Dragan Đurović i direktor vazduhoplovnih vlasti Irske Peter Kearney.

The post Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore potpisala Memorandum o razumevanju sa vazduhoplovnim vlastima Irske appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.