Agencija za borbu protiv korupcije negira da im se Marija Mali obraćala

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija za borbu protiv korupcije negira da im se Marija Mali obraćala

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala je navode Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, da im se obraćala u poslednjih nekoliko meseci povodom lažne izjave o imovini vrednoj 95.000 evra, a da su oni odbijali da stupe u kontakt sa njom.
"U evidencijama Agencije ne postoji podatak da joj se Marija Mali po bilo kom osnovu obratila", navela je Agencija u odgovoru agenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beta.

"Agencija za borbu protiv korupcije podnela je izveštaj sa kompletnom dokumentacijom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 04.08.2106. godine kao i dopunu izveštaja 22.08.2016, a nakon izvršene kontrole blagovremenosti, tačnosti i potpunosti podataka iz Izveštaja o imovini i prihodima Siniše Malog.
Na zahtev Agencije primljeno je obaveštenje Republičkog javnog tužilaštva od 19.12.2016. godine, a postupak po izveštaju Agencije je u toku", navedeo je u odgovoru Agencije na pitanja Bete o promenama u imovini gradonačelnika Siniše Malog.
Marija Mali je u intervjuu Mreži za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) rekla da je gradonačelnik prikrio deo imovine, da je navodno tražio da izjavi da je 95.000 evra nepoznatog porekla stekla nakon smrti oca. Ona je navela da Agencija za borbu protiv korupcije, kojoj pokušava da se požali da je izjava pod njenim imenom nije tačna, "mesecima odbija susret sa njom".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Agencija za borbu protiv korupcije negira da im se Marija Mali obraćala

Izvor: Radio 021, 13.Feb.2017

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala je navode Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, da im se obraćala u poslednjih nekoliko meseci povodom lažne izjave o imovini vrednoj 95.000 evra, a da su oni odbijali da stupe u kontakt sa njom..."U evidencijama Agencije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.