Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024, 21:51

Najmanje 16 članova jedne porodice pronađeno mrtvo

PORT-O-PRENS - Najmanje 16 članova jedne porodice pronađeno je mrtvo u planinskom gradu na jugu Haitija, rekao je danas lokalni zvaničnik, dok lokalni mediji prenose da je njihova smrt prijavljena dan nakon što je ta porodica prisustvovala sahrani.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJMANJE 16 ČLANOVA PORODICE PRONAĐENO MRTVO Horor u Haitiju: Pre toga svi bili na sahrani

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Najmanje 16 članova jedne porodice pronađeno je mrtvo u planinskom gradu na jugu Haitija, rekao je danas lokalni zvaničnik.

Nastavak na Blic...

DAN NAKON ŠTO SU BILI NA SAHRANI SVI ČLANOVI PORODICE PRONAĐENI MRTVI: U kući je bilo najmanje 16 leševa, policija sumnja na jednu stvar (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024

Ubistvo najverovatnije nema veze sa sukobom bandi...Najmanje 16 članova jedne porodice pronađeno je mrtvo u planinskom gradu na jugu Haitija, rekao je danas lokalni zvaničnik, dok lokalni mediji prenose da je njihova smrt prijavljena dan nakon što je ta porodica prisustvovala sahrani...Tela su pronađena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.