Izvor: RTS, 16.Jul.2023, 08:36

Стрпљиво на границама, гужве према Бугарској и Северној Македонији – на Градини се чека два сата

Саобраћај на путевима и граничним прелазима у јеку туристичке сезоне је појачан, те је потребно стрпљење. Највеће гужве су према Бугарској, где се на прелаз чека и до два сата, као и ка Северној Македонији где је за 24 сата регистровано преко 68.000 путника. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Задржавања на граници са Северном Македонијом, где је и на улазу и излазу тренутно најфреквентнији саобраћај, чека се до 40 минута.

На том прелазу је за 24 сата прошло преко 68.000 путника, 13.000 возила и 275 аутобуса.
На граничном прелазу Градина на излазак из земље чека се два сата. Највећи застој је на међупростору, где се чека око два сата, јер Бугари реновирају свој гранични прелаз. На прелазу Батровци нема дужег задржавања. 
На граничном прелазу Хоргош, на улазу у Србију задржавања су око 45 минута. Путничка возила улазе у шест трака, а аутобуси у две.
На излазу из земље путници чекају око 15 минута. Излази се преко три терминала за путничка возила, а једну траку користе аутобуси.
Протекле ноћи у нашу земљу ушло је 6.200 путничких возила и 67 аутобуса са 21.000 путника. Око 90 процената путника на Хоргошу су страни држављани у транзиту кроз нашу земљу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.