Izvor: RTS, 25.Maj.2023, 10:18

Ухапшен ујак осумњиченог за масовно убиство код Младеновца и Смедерева

Ујак осумњиченог за масовно убиство у селима код Младеновца и Смедерева је ухапшен, саопштило је Више јавно тужилаштво у Смедереву.
Мушкарац Г. Г. из Крагујевца, ујак У. Б., који је осумњичен за масовно убиство у селима код Младеновца и Смедерева, ухапшен >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је по налогу Вишег јавног тужилаштва у Смедереву, навели су из тог тужилаштва.
Додаје се да се осумњиченом ставља на терет кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.
"Г. Г. је ухапшен након заједничког рада Вишег јавног тужилаштва у Смедереву и Службе за борбу против организованог криминала Управе криминалистичке полиције МУП-а РС, а на основу нових чињеница утврђених у истрази која је у току против У. Б. и његовог оца Р.Б. у циљу утврђивања и разјашњавања свих околности које се односе на порекло оружја којим је окривљени У. Б. извршио кривична дела која му се стављају на терет", наводи се у саопштењу.
Осумњиченом Г. Г. одређено је задржавање до 48 сати.

У. Б. се сумњичи да је у ноћи између 4. и 5. маја у селима Дубона и Мало Орашје убио осморо људи и ранио 14 особа. Ухапшен је 5. маја у Грошници, селу код Крагујевца, након бекства.
Истог дана ухапшен је и деда осумњиченог, док је 10. маја полиција ухапсила и оца У. Б.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.