Sumrak saga i definitivno najgora: Sedam zlatnih malina za priču o vampirima

Izvor: Blic, 24.Feb.2013, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sumrak saga" i definitivno najgora: Sedam zlatnih malina za priču o vampirima

Na dodeli nagrada nagorim filmskim ostvarenjima u godini "Zlatna malina" trijumfovao je poslednji deo "Sumrak sage" sa čak sedam nagrada. Stjuart i Patinson proglašeni su za najgore glumce godine

"Sumrak saga" proglašen je za najgori film godine, Kristen Stjuart i Robert Patinson su dobili "priznanja" za najgore glumce godine, a reditelj Bil Kondon bio je nagori u kategoriji režije.

"Zlatna malina" za najgoru glumačku podelu takođe je otišla u ruke "Sumrak sage" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sve to uprkos činjenici da je ovaj film u bioskopima širom sveta zaradio 829 miliona dolara.

Inače, apsolutni rekorder po broju "Zlatnih malina" je Adam Sendler čiji je film "Džek i Džil", u kom on igra i mušku i žensku glavnu ulogu, prošle godine dobio 10 ovih nimalo laskavih nagrada.

"Zlatnu malinu" dobila je i Rijana kao sporedna glumica.

"Zlatna malina" inače predstavlja kontrast dodeli "Oskara" i od 1980. godine se uvek dodeljuje nekoliko dana pred samu dodelu Oskara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

7 Zlatnih malina za "Sumrak"

Izvor: B92, 24.Feb.2013

Zlatnu malinu, svojevrsnog Oskara za najgore ostvarenje u protekloj godini, dobio je sinoć u Los Anđelesu poslednji nastavak vampirske sage "Sumrak"...Kako prenose strane agencije, "Sumrak saga: Praskozorje 2" osvojio je čak sedam trofeja. Među dobitnicima ove najnepoželjnije filmske nagrade su...

Nastavak na B92...

Nagrada Zlatna malina: Najgori film poslednji nastavak Sumraka

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2013

Čak sedam ldquo;Zlatnih malina rdquo;, svojevrsne Oskare za najgore ostvarenje u protekloj godini, dobio poslednji nastavak vampirske sage "Sumrak ". Film je zaradio 829 miliona dolara.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.