Započni kreiranje svoje budućnosti - postani član AIESEC-a

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Jan.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Započni kreiranje svoje budućnosti - postani član AIESEC-a

BEOGRAD - Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi i ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama ovo je možda tvoja prilika.


Želiš da se izdvojiš iz mase i svojim idejama promeniš nešto na bolje? Svestan si da ti diploma neće biti dovoljna da bi ti se otvorila sva vrata na koja pokucaš? Želiš da radiš na samoostvarivanju, ličnom i profesionalnom razvoju? Ako si spreman za nove izazove ovo je prava prilika za tebe.

Studentska AIESEC organizacija otvara prijave za nove članove.

Studentska organizacija AIESEC Srbija je deo globalne mreže studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.