Zamke za turiste: Kako prepoznati loš restoran

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Jun.2019, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamke za turiste: Kako prepoznati loš restoran

Najbolji restorani na putovanjima najčešće su oni za koje moramo da se pomučimo da bismo ih pronašli, bilo pretražujući internet ili pretragom na licu mesta. Prenosimo vam sedam saveta koje treba uvažiti ako želite kao turista da uživate u jelima lokalne kuhinje po pristojnim cenama.

 
Pravilo "200 metara"
 
Na Trgu svetog Marka u Veneciji tek 1 odsto restorana vode lokalci. Među ostalih 99 odsto mnogo je onih koji uopšte nemaju pravog kuvara niti kuhinju, nego jela iz zamrzivača i mikrotalasnu. U većini evropskih gradova nećete naći dobar lokalni restoran u krugu od 200 metara oko najpopularnijih znamenitosti. Stoga, da biste našli mesto na kojem jedu domaći gosti poželjno je udaljiti...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.