ZA CELU PORODICU: Praznični matine u Etnografskom muzeju

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Dec.2023, 13:12

ZA CELU PORODICU: Praznični matine u Etnografskom muzeju

Etnografski muzej 23. i 24. decembra organizuje „Praznični matine!“.

 
Prvog dana naše zimske bajke od 12 časova deca će razvijati svoju kreativnost i maštu tako što će poput malih majstora praviti novogodišnje ukrase u radionici prilagođenoj svim uzrastima koju ćemo završiti kićenjem jelke Etnografskog muzeja ukrasima koje su napravili. U susret divnim porodičnim običajima Matericama i Ocima, i roditelji će imati priliku da budu maštoviti i naprave nešto što će pokloniti svojim mališanima nakon čuvenog „vezivanja“ ruku ili nogu.
 
Specijalni gosti našeg „Prazničnog matinea“ biće balerine iz baletskog studija „Adađo“, koje će se predstaviti koreografijom uz instrumentalnu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.