USTANOVA KULTURE PAROBROD: Ciklus razgovora na temu „Moji nezdravi obrasci - moj kamen spoticanja

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Sep.2021, 16:00

USTANOVA KULTURE PAROBROD: Ciklus razgovora na temu „Moji nezdravi obrasci - moj kamen spoticanja"

Ciklus razgovora na temu „Moji nezdravi obrasci - moj kamen spoticanja“ održaće se večeras sa početkom u 20 časova u Ustanovi kulture „Parobrod“.

 
U odnosu na to da li roditelji umeju da prepoznaju i zadovolje naše bazične potrebe, zavisi kako ćemo mi gledati na sebe, na druge ljude i na svet. Taj rano stečeni pogled na svet ostaje naša shema – matrica kroz koju provlačimo sva kasnija iskustva. Na osnovu njega razvijamo obrasce ponašanja koji ostaju sa nama i uz nas i mnogo posle detinjstva i ranih iskustava sa roditeljima i okolinom. Džefri Jang (Young, 1989) opisuje 18 takvih životnih obrazaca, a mi ćemo kroz ovaj ciklus da prođemo kroz njih u okviru 8 tema. Pričaće se o tome kako nastaju...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.