U sebi imamo sve potrebno da bi bili srećni

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Okt.2012, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sebi imamo sve potrebno da bi bili srećni

NIŠ - Ustanovili smo da je bitno okružiti sebe stvarima u kojima uživamo, da bismo uz pomoć njih oslobodili ljubav u nama, pozitivnu energiju.
Sasvim je logično da, ako već težimo pozitivnim vibracijama, da treba ujedno i prekinuti dotok negativnih, piše Predrag Damnjanović u četvrtom nastavku  teksta koji je naslovio „Treći problem – ne uočavanje porekla patnje“.
Najbolji način da to uradimo je da pogledamo direktno u oči onome što nas muči – da shvatimo kako i zašto je patnja nastala - i šta je u stvari patnja, jer samo ako uspemo da razumemo problem – moći ćemo i da ga se rešimo.
Krenimo redom.

Preduslov za patnju nastaje onog trena kada SEBE poistovetimo sa svojim ciljevima,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.