U „Božidarcu” od ponedeljka izložba grafika, slika i skulptura

Izvor: DobreVesti.rs, 10.Jan.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U „Božidarcu” od ponedeljka izložba grafika, slika i skulptura

BEOGRAD - U Galeriji „Božidarac – 1947” u ponedeljak, 12. januara, u 18 časova biće otvorena izložba na kojoj će se svojim grafikama, slikama i skulpturama predstaviti tri umetnika.

 
Izložbu organizuje Centar za foto-talente povodom 20 godina od svog osnivanja. Izložene radove posetioci će moći da pogledaju do 26. januara.
 
Akademski slikar Tomislav Toma Petrović publici će se predstaviti sa 30 grafika pod imenom „Naklon gospođici liniji”, akademski slikar i vajar Dana Vrhovec predstaviće se sa osam svojih radova, a vajarka Daliborka Tizmonar Marković sa 11 skulptura.
 
U prigodnom programu koji će biti održan povodom otvaranja izložbe učestvovaće profesor Ljubomir...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba "Živi. mrtvi i ostali" - 20 godina CZKD

Izvor: Blic, 10.Jan.2015

Centar za kulturnu dekontaminaciju (CZKD) obeležava 20 godina rada u Paviljonu Veljković u Beogradu izložbom “Živi, mrtvi i ostali” koja sadrži spisak imena osnivača, saradnika, učesnika, pomagača, aktivne publike, majstora, slučajnih i namernih gostiju, prijatelja i sagovornika, pronađenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.