Škola trčanja za pripreme za Beogradski maraton

Izvor: DobreVesti.rs, 04.Feb.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škola trčanja za pripreme za Beogradski maraton

BEOGRAD - Jubilarni 30. Beogradski maraton održava se 22. aprila, prijave su uveliko u toku, a svi trkači kojima je san da prođu kroz cilj jednog od najpopularnijih maratona u regionu još uvek imaju dovoljno vremena da se za njega pripreme.

 
Prema rečima trenera iz adidas Škole trčanja, za ambiciozni cilj o polumaratonu bi se trebalo odlučiti nekoliko meseci pre same trke, pa je tako sada krajnje vreme da pripreme započnu svi trkači koji žele da u aprilu trče beogradskim ulicama.
 
Redovno treniranje, pravilno izvođenje vežbi i ozbiljna posvećenost samo su deo „pripremnog procesa“ i donekle garancija da će trkači na start maratona/polumaratona doći bez povreda.
 
Treneri...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.