Sastanak o održivom razvoju sliva reke Save

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Maj.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak o održivom razvoju sliva reke Save

BEOGRAD - Sastanak država strana Okvirnog sporazuma o slivu reke Save (Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Republike Slovenije) ima veliki značaj za prekograničnu saradnju u oblasti voda, usmeravanje konkretnih aktivnosti država i traženje zajedničkih rešenja za održivi razvoj u slivu reke Save.


Šesti po redu, taj skup će se održati 1. juna u Palati Srbije, sa početkom u 9 časova, najavilo je Ministarstvo poljoprivrede.

Okvirni sporazum o slivu reke Save potpisan je 2002. godine (na snagu je stupio 2004. godine) i strateški cilj mu je prekogranična saradnja država strana radi obezbeđenja održivog razvoja regiona u slivu reke Save radi:

- uspostavljanja međunarodnog...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak država u slivu reke Save

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2016, 02:11

U Beogradu je danas počeo sastanak predstavnika Srbije, BiH, Hrvatske i Slovenije posvećen prekograničnoj saradnji u očuvanju i zaštiti reke Save...To je šesti sastanak država potpisnica Okvirnog sporazuma o slivu reke Save koji ima veliki značaj za prekograničnu saradnju u oblasti voda i traženje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.