SKUP: O medijima i tehnologiji u digitalnoj eri u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Nov.2022, 16:08

SKUP: O medijima i tehnologiji u digitalnoj eri u Beogradu

Skup „O medijima i tehnologiji“ na kome će biti reči o značaju tehnologija u medijima kao i transformaciji medija u digitalnoj eri održaće se u četvrtak, 24. novembra 2022. godine u Galeriji Grafičkog kolektiva, Dragoslava Jovanovića 11 u Beogradu, od 10 do 13.30 časova.

 
Prisutne će na početku u ime organizatora pozdraviti Ljiljana Ćinkul, direktorka Grafičkog kolektiva i Nevena Ružić, koordinatorka programa Fondacije za otvoreno društvo Srbija.
 
U prvom panelu „Tehnologija U medijima“ govoriće se o tome koliko su mediji značajni u informisanju, obrazovanju o tehnologijama i njihovom društvenom uticaju, kako utiču na naše kritičko razumevanje i odgovorno pristupanje tehnologijama,...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

Panel diskusija „O medijima i tehnologiji“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Nov.2022

Prisutne će na početku u ime organizatora pozdraviti Ljiljana Ćinkul, direktorka Grafičkog kolektiva i Nevena Ružić, koordinatorka programa Fondacije za otvoreno društvo Srbija...U prvom panelu „Tehnologija U medijima“ govoriće se o tome koliko su mediji značajni u informisanju, obrazovanju...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.